"I verdensklasse!"
"Fantastisk morsomt!"

 

Standup-underholdning til julebord og firmafest

"God mat og drikke har du alltid - Det er underholdningen som gjør festen!"

Er du ansvarlig for jobbens julebord eller firmafest?  

Husk at det er underholdningen som gjør festen! 

Vi kommer gjerne til ditt arrangement med våre mobile show, og vi vil sørge for at dine kolleger eller venner får en god latter.

Vi har strukket standup-sjangeren langt, og leverer en forrykende forestilling spekket med humor, publikumsdeltakelse, sansebedrag og crazy innslag. Dermed har vi avslørt hovedingrediensene i vår velutprøvde oppskrift på et ellevilt show.

Showene kan tilpasses både store og små forsamlinger. Vi har spilt tusenvis av show og tilpasset disse til teatersaler, amfier, puber og "kantina på jobben".  Også varigheten på showet kan tilpasses ditt arrangement, og typisk varighet er mellom 20 og 40 minutter. 

I showene kan man involvere eksempelvis "sjefen" eller "jubilanten". Her risikerer man kramper i lattermusklene og høy stemning.

Som oftest blir showene booket inn til bedriftsarrangementer som julebord, kickoff, teambuilding og sommerfest, men kan også bookes til private anledninger som bryllup og feiring av runde år.

Showet kan også presenteres som et foredrag og skreddersys til jobb-seminar, kickoff, kundekveld etc. Her har man mulighet til å belyse ulike temaer fra en annen synsvinkel med en humoristisk vri.

Vi kan også hjelpe deg med å booke lokaler, band og teknisk utstyr etc.

 

  

Kontakt oss på telefon 948 21 703 eller mail; jaolars@online.no

Evt. klikk her for å gå til kontaktskjemaet